Vanaf morgen geleidelijke heropstart van McDelivery bij McDonald’s België

Vanaf 30 april zullen de thuisleveringen geleidelijk aan opnieuw opgestart worden. Tijdens de periode waarin McDelivery vrijwillig werd stopgezet, werden de procedures grondig herzien.

Zo wordt een medewerker vast toegewezen aan de ingang van het restaurant. Hij staat in om de flow van koeriers in goede banen te leiden en op elk moment de sociale afstand in het restaurant te garanderen. Zo wordt er ook tape op de grond geplakt om de sociale afstand te bewaren. Bij aankomst in het restaurant, desinfecteren de koeriers hun handen met antibacteriële gel die ter beschikking staat. Ook voor McDelivery wordt gewerkt met het tijdelijke vereenvoudigd menu om het aantal medewerkers op de werkvloer zoveel mogelijk te beperken. Daarnaast draagt elke medewerker ook een individueel mondmasker en handschoenen. Op deze manier kan de gezondheid en de veiligheid van de medewerkers, koeriers en klanten gegarandeerd worden.

McDelivery zal geleidelijk hervatten en opstarten in 8 restaurants: vanaf 30 april in Gent (Korenmarkt) en Antwerpen (Teniersplaats en Groenplaats), vanaf 2 mei in Brussel (Elsene, Nieuwstraat, Bascule en Docks), en vanaf 5 mei in Luik (Opéra).

Net als in de Drives gelden ook voor McDelivery nieuwe openingsuren van 11 uur ’s ochtends tot 22 uur ’s avonds (21.30 uur voor Brussel Elsene).

Contacteer ons
Isabelle Verdeyen McDonald's België
Isabelle Verdeyen McDonald's België
Over McDonald's Belgium

De 88 Belgische McDonald's restaurants staan onder leiding van 22 franchisenemers. Samen met McDonald’s België stellen zij 5.405 medewerkers tewerk, waarvan 55% jongeren onder de 25 jaar. Meteen vanaf de eerste dag krijgen zij permanente opleidingen. Vorig jaar konden de McDo medewerkers van zo’n 93.900 uren opleiding genieten. Sinds zijn komst naar België, 42 jaar geleden, draagt McDonald’s duurzaamheid hoog in het vaandel en nam het hiervoor concrete maatregelen aan zoals het invoeren van 100% groene energie sinds 2007.

Meer info op: www.mcdo.be - www.facebook.com/McDonaldsBelgie

McDonald's Belgium
Airport Plaza Stockholm Building - 5th floor
Leonardo Da Vincilaan 19
1831 Diegem