The Generous Jack: de eerste burger van de nieuwe Maestro-lijn van McDo!

McDonald’s België introduceert een nieuw gamma en lanceert de allereerste burger van deze lijn: The Generous Jack.

Een nieuwe burger, dat is goed nieuws! Maar een gloednieuw productgamma, dat klinkt nog een pak beter! McDonald’s België introduceert vanaf 8 december The Generous Jack, een nieuwe burger waarmee het nieuwe Maestro-gamma wordt gelanceerd.

Het Maestro-gamma bestaat uit een selectie burgers met dat tikkeltje meer. Een gamma dat verrast met zijn smaken en liefde voor de hamburger. Ook de verpakking krijgt speciale aandacht. De burgers van het Maestro-gamma worden in een authentieke verpakking aangeboden: de burger gaat in een papieren zakje en wordt in zijn doosje geserveerd.

Hoe kan dit nieuwe gamma met ‘pimped’ DNA beter gelanceerd worden dan met een nieuwe 100% genereuze burger? The Generous Jack, de eerste burger van het Maestro-gamma, is karaktervol, en dat is te zien aan de keuze van de ingrediënten. The Generous Jack bestaat uit twee smaakvolle hamburgers van 100% rundvlees met daarbovenop frisse sla en rode ui in een briochebroodje bestrooid met sesam- en lijnzaadjes. Maar het zijn vooral de twee lange plakjes   bacon en de overheerlijke mayonaisesaus met citroen, die zijn genereus karakter accentueren. En er is ook een knipoogje naar België met een sneetje smeuïge Maredsouskaas Caractère dat hem die authentieke, rijke smaak geeft.

Voor de lancering van de Generous Jack haalt McDo alles uit de kast en biedt ook Generous Fries aan, authentieke frietjes in eigen schil gebakken.

Verkrijgbaar vanaf 8 december in alle Belgische McDonald’s restaurants. De aanbevolen verkoopprijs voor The Generous Jack is € 5,20 en €2,35 voor een medium portie Generous Fries. De aanbevolen verkoopprijs voor een medium menu is €7,70.

Contacteer ons
Isabelle Verdeyen TBWA\Pride
Karima Ghozzi TBWA\Pride
Isabelle Verdeyen TBWA\Pride
Karima Ghozzi TBWA\Pride
Over McDonald's Belgium

Over McDonald’s België

De 83 Belgische McDonald's restaurants staan onder leiding van 24 franchisenemers. Samen met McDonald’s België stellen zij 4.493 medewerkers tewerk, waarvan 55% jongeren onder de 25 jaar. Meteen vanaf de eerste dag krijgen zij permanente opleidingen. Vorig jaar konden de McDo medewerkers van zo’n 104.751 uren opleiding genieten.

Meer info op: www.mcdo.be - www.facebook.com/McDonaldsBelgie

McDonald's Belgium
Airport Plaza Stockholm Building - 5th floor
Leonardo Da Vincilaan 19
1831 Diegem