Nieuwe locatie voor McDonald’s Wijnegem Shopping Center

Speciale death ride ter gelegenheid van de verhuis van de oude naar de nieuwe McDonald’s

Wijnegem – De McDonald’s in Wijnegem, die al 30 jaar te vinden was op de parking van Wijnegem Shopping Center, is deze week verhuisd naar een gloednieuwe locatie binnen in het winkelcentrum. Dit restaurant heeft het unieke wood & stone interieur, en is geheel in de nieuwe McDonald’s van de toekomst stijl, waar een gepersonaliseerde aanpak op alle vlakken centraal staat. 

Van buiten naar binnen – Speciale ‘death ride’ voor klanten
Al 30 jaar prijkte de McDonald’s mast boven het kruispunt van de Turnhoutsebaan en de Houtlaan. Sinds woensdag is deze McDonald’s verhuisd, amper 200 meter verder, naar binnen, in het hart van Wijnegem Shopping Center. Ter gelegenheid van deze verhuis konden klanten vandaag een ‘death ride’ maken van de oude naar de nieuwe locatie aan de, speciaal voor de gelegenheid geïnstalleerde, zipline. Ook morgen is iedereen nog welkom van 10 tot 19 uur om deze death ride te komen proberen. Schepen Paul Van Dael had vandaag in ieder geval al de primeur! 

Gezellig en hip interieur
In het gloednieuwe restaurant zorgt het wood & stone interieur, waarbij een combinatie van hout en steen wordt gebruikt, voor een huiselijke en gezellige sfeer. Het nieuwe interieur verzamelt ook een aantal straffe namen en ontwerpen uit de designwereld: felrode, iconische Eames stoelen, gezellige lederen Chesterfield zetels, barkrukken van de Franse architect Jean Prouvé, hippe terrasloungestoelen, ….

McDonald’s van de toekomst
Het restaurant is geheel in de eerder dit jaar geïntroduceerde nieuwe stijl, waarin een gepersonaliseerde aanpak centraal staat, zowel in de bereiding in de keuken als in de bediening in het restaurant. Klanten kunnen bestellen en betalen aan de kassa of aan een bestelzuil, waarna een medewerker hun maaltijd aan tafel brengt. Doordat bestellingen voortaan ‘à la minute’ worden bereid in de keuken, hebben klanten bovendien de mogelijkheid om hun burger te personaliseren: met of zonder kaas, salade, saus, …

Freddy Haenen, franchisenemer van dit restaurant en ook van de McDonald’s restaurants in Merksem (Bredabaan en Lambrechtshoekenlaan) en Lommel (Buitensingel): “Ik ben bijzonder fier op dit gloednieuwe restaurant op deze toplocatie. Met ons team van een vijftigtal werknemers staan we te popelen om onze klanten hier te verwelkomen. Sfeer en  menselijk contact zijn belangrijk vandaag de dag en ik ben er dan ook van overtuigd dat het nieuwe interieur en de persoonlijke service voor een aangename en unieke beleving zullen zorgen.”

Contacteer ons
Kristel Muls McDonald’s België
Kristel Muls McDonald’s België
Over McDonald's Belgium

Over McDonald’s België

De 83 Belgische McDonald's restaurants staan onder leiding van 24 franchisenemers. Samen met McDonald’s België stellen zij 4.493 medewerkers tewerk, waarvan 55% jongeren onder de 25 jaar. Meteen vanaf de eerste dag krijgen zij permanente opleidingen. Vorig jaar konden de McDo medewerkers van zo’n 104.751 uren opleiding genieten.

Meer info op: www.mcdo.be - www.facebook.com/McDonaldsBelgie

McDonald's Belgium
Airport Plaza Stockholm Building - 5th floor
Leonardo Da Vincilaan 19
1831 Diegem