McDonald’s zoekt veertigtal nieuwe medewerkers tijdens rekruteringsdag voor nieuw restaurant Meir

In de loop van december 2015 zal McDonald’s België een nieuw restaurant openen op de Meir in Antwerpen. Om dit nieuwe, Antwerpse restaurant optimaal te kunnen runnen is Peter Verhelst, toekomstig franchisenemer van dit restaurant, op zoek naar een veertigtal gemotiveerde medewerkers.

  • Rekruteringsdag op 30/10
  • 40-tal nieuwe jobs
  • Nieuw restaurant op de Meir in Antwerpen

Daarom organiseert hij samen met VDAB Antwerpen een rekruteringsdag. Deze vindt plaats op vrijdag 30 oktober en zal doorgaan in de lokalen van VDAB Antwerpen. Deze lokalen zijn gevestigd in de Somersstraat 22.

“McDonald’s biedt plaats aan iedereen die zich wil inzetten en investeert in opleiding en ontwikkelingskansen voor al zijn medewerkers. Iedereen wordt vanaf dag 1 intern opgeleid. Zo leren nieuwkomers meteen praktische vaardigheden aan zoals de regels inzake hygiëne en voedselveiligheid, alsook soft skills zoals werken in teamverband”, legt Peter Verhelst uit.

In januari 2015 ging McDonald’s ook 3 engagementen op lange termijn aan voor jongeren:

  • 500 nieuwe arbeidsplaatsen tegen eind 2017, waarvan 75% voor jongeren van minder dan 25 jaar
  • Investeringen in de medewerkers: minstens 250.000 opleidingsuren tegen 2017
  • Steun aan de jongeren via een manifest

Voor dit nieuwe restaurant is McDonald’s voornamelijk op zoek naar medewerkers onthaal/zaal en medewerkers voor keuken/grill. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie terecht bij de plaatselijke VDAB.

Contacteer ons
Kristel Muls McDonald’s België
Kristel Muls McDonald’s België
Over McDonald's Belgium

Over McDonald’s België

De 83 Belgische McDonald's restaurants staan onder leiding van 24 franchisenemers. Samen met McDonald’s België stellen zij 4.493 medewerkers tewerk, waarvan 55% jongeren onder de 25 jaar. Meteen vanaf de eerste dag krijgen zij permanente opleidingen. Vorig jaar konden de McDo medewerkers van zo’n 104.751 uren opleiding genieten.

Meer info op: www.mcdo.be - www.facebook.com/McDonaldsBelgie

McDonald's Belgium
Airport Plaza Stockholm Building - 5th floor
Leonardo Da Vincilaan 19
1831 Diegem