McDonald’s Docks Bruxsel levert ook aan huis!

Een vijfde Brusselse McDo test de thuisleveringsdienst

Woensdag 26 juli 2017 — Vanaf vandaag biedt de McDonald’s in Docks Bruxsel thuisleveringen aan in samenwerking met UberEats. Het is de vijfde McDo in Brussel die deze dienst test. Indien de test  positief is,  hoopt McDonald’s België op termijn de thuisleveringen uit te breiden naar andere restaurants. 

Bij McDonald’s leggen we de lat hoog: nieuwe recepten, een hippere look, tafelbediening en nu ook nog meer gemak dankzij de thuisleveringsdienst. Sinds kort kunnen klanten McDo bestellen via UberEats en thuis laten leveren. Of je nu lekker onderuit ligt in de zetel en zin hebt in een Big Mac of aan het luieren bent in het park en frietjes wil delen met je vrienden, je favoriete burger is binnen handbereik.

In Brussel kunnen klanten reeds hun favoriete burgers bestellen en laten leveren via UberEats vanuit de McDonald’s restaurants van Elsene,  Beursplein, Ukkel Bascule en Nieuwstraat, en dit binnen een zone van 10 minuten van de restaurants. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt daar nu een vijfde restaurant aan toegevoegd: de McDo Docks Bruxsel! McDelivery is daar dus ook mogelijk vanaf 11u vandaag. Alle McDo producten, behalve de ijshoorntjes en het ontbijtgamma, kunnen aan huis geleverd worden.

De thuisleveringen worden in een eerste fase aangeboden bij vijf McDo restaurants gevestigd in de hoofdstad. Deze testfase laat McDonald’s toe te peilen naar de mening van de klanten, de service te verbeteren en op termijn eventueel uit te breiden naar andere restaurants.

Voor meer informatie en details, afspraak op www.mcdonalds.be