Skip to Content

McDonald’s België stelt de Meatlove Burger voor en rockt op de muziek van de Belgische band Get Off My Shoes!

Diegem – Vanaf vandaag biedt McDonald’s België in al zijn Belgische restaurants een nieuwe burger aan: The Meatlove Burger – The burger that rocks! De perfecte gelegenheid voor een samenwerking met de jonge en talentvolle Belgische band ‘Get Off My Shoes’.

Deze nieuwe burger verwent de smaakpapillen van iedereen die houdt van een perfecte burger met klassieke ingrediënten: een royaal stuk rundvlees, twee sneetjes kaas, tomaat, rode ui, verse sla en augurken, gul overgoten met een smokey saus. Alles wat je mag verwachten van een lekkere burger, zonder teveel tralala. Hell yeah!

McDonald’s België werkt samen met ‘Get Off My Shoes’, een veelbelovende Indie Rockband, die de muren doet trillen om de nieuwe telg in onze familie te verwelkomen! Jonas, Glenn, Steven, Stijn en Bo hebben speciaal voor de nieuwe reclamespot van McDo een nummer van hun album herwerkt. Op donderdag 11 december om 21u opent McDonald’s de deuren van het restaurant in Leuven (Kortestraat 7-9, 3000 Leuven) voor een exclusieve showcase waar alle fans welkom zijn!

Om je te verwarmen in deze ijskoude decembermaand, prikkelt McDonald’s al je zintuigen: proef deze verrukkelijke nieuwe combinatie van ingrediënten, geniet van de heerlijk rokerige geur, ontdek een coole band en geef je ogen de kost (niet alleen de moeite om naar te luisteren, maar ook om naar te kijken…).

Voor meer informatie, surf naar www.mcdonalds.be.

Contacteer ons
Kristel Muls McDonald’s Belgium
Kristel Muls McDonald’s Belgium
Over McDonald's Belgium

Over McDonald’s België

De 84 Belgische McDonald's restaurants staan onder leiding van 24 franchisenemers. Samen met McDonald’s België stellen zij 4.493 medewerkers tewerk, waarvan 55% jongeren onder de 25 jaar. Meteen vanaf de eerste dag krijgen zij permanente opleidingen. Vorig jaar konden de McDo medewerkers van zo’n 104.751 uren opleiding genieten.

Meer info op: www.mcdo.be - www.facebook.com/McDonaldsBelgie

McDonald's Belgium
Airport Plaza Stockholm Building - 5th floor
Leonardo Da Vincilaan 19
1831 Diegem