Kwaliteit op stap in België...

McDo beantwoordt alle vragen over zijn ingrediënten tijdens de kwaliteitstoer!

McDonald's België en zijn franchisenemers hechten veel belang aan transparante communicatie en geven iedereen de mogelijkheid om vragen te stellen over de kwaliteitsingrediënten die McDo gebruikt. Ze hebben niets te verbergen en zijn trots op hun zorgvuldig uitgekozen ingrediënten en leveranciers. Daarom willen ze nog meer mensen kennis laten maken met de ingrediënten aan de hand van dit nieuwe initiatief: de kwaliteitstoer. Maar de kwaliteitstoer is ook de gelegenheid om alles te weten te komen over de drie nieuwe slaatjes van het volledig nieuwe saladegamma.

Ontdek de ingrediënten van McDonald’s
Consumenten gaan steeds meer op zoek naar informatie over wat ze eten. Dit constateerden de medewerkers en leveranciers van McDonald's België in de praktijk tijdens verschillende transparantie-initiatieven die door de jaren heen georganiseerd werden, zoals: Open Keukendagen (365 dagen per jaar open voor het grote publiek op eenvoudige aanvraag), bezoeken aan de boeren en leveranciers door consumenten en scholen, de Open Markten om bezoekers de mogelijkheid te geven het volledige traject van de ingrediënten te volgen, van op ’t veld tot op de plateau.

McDo organiseert de kwaliteitstoer met een foodtruck die het ganse land zal doorkruisen om alle vragen te beantwoorden over de ingrediënten die deel uitmaken van een menu bij McDo: van waar komen de broodjes van de hamburgers? Welke soort aardappels wordt er gebruikt en in welke olie worden de frietjes gebakken? Hoe worden de groenten verwerkt die terug te vinden zijn in de salades en op de hamburgers? Is ons vlees echt wel rundvlees?

Drie nieuwe salades
Maar de kwaliteitstoer is ook de gelegenheid om alles te weten te komen over de drie nieuwe slaatjes van het volledig nieuwe saladegamma. Deze drie nieuwkomers laten een frisse wind waaien door de menukaart. Want bij McDonald’s is er voor ieder wat wils.

  • de Caesar is een klassieker, samengesteld uit Romeinse sla, stukjes gegrilde kip, grana padano kaas, kerstomaatjes, een dressing en krokante korstjes brood, dit alles bestrooid met bieslook

  • de Farmer bestaat uit lolo rosso salade, veldsla, gegrilde kip, aardappelpartjes en rode ui overgoten door een frisse yoghurtdressing

  • de Italia is een mengeling van penne (pasta), rucola, zongedroogde tomaatjes, mozzarellabolletjes, geserveerd met een pesto-dressing

Voor meer informatie over de kwaliteitsingrediënten van McDonald’s België, surf naar mcdo.be/kwaliteit.

Praktische informatie
Voor de locaties en uren van de kwaliteitstoer: surf naar mcdo.be

#mcdoqualitytour 

Contacteer ons
Kristel Muls McDonald’s België
Kristel Muls McDonald’s België
Over McDonald's Belgium

Over McDonald’s België

De 83 Belgische McDonald's restaurants staan onder leiding van 24 franchisenemers. Samen met McDonald’s België stellen zij 4.493 medewerkers tewerk, waarvan 55% jongeren onder de 25 jaar. Meteen vanaf de eerste dag krijgen zij permanente opleidingen. Vorig jaar konden de McDo medewerkers van zo’n 104.751 uren opleiding genieten.

Meer info op: www.mcdo.be - www.facebook.com/McDonaldsBelgie

McDonald's Belgium
Airport Plaza Stockholm Building - 5th floor
Leonardo Da Vincilaan 19
1831 Diegem