Keuzestress bij McDonald’s: nog meer krokante kip op het menu

YUMMIE!  Zalig nieuws voor de fans van krokante kip ;). Ontdek vanaf vandaag de nieuwe Crispy Chicken Burger of de Crispy Chicken McWrap bij McDonald’s. En alsof dat nog niet genoeg was, zijn er nu ook de verrukkelijke Crispy Chicken Tenders met een pikant sausje, Chili Mayo. Om duimen en vingers bij af te likken!

De overheerlijke Crispy Chicken Burger komt op een briochebroodje met sesamzaadjes, een filet van krokante kip, smeltende cheddarkaas, bacon, salade, rode ui, gekarameliseerde uienconfijt en een romig, pittig sausje. Wil je nog iets krokanter? Kies dan voor de Crispy Chicken McWrap! Dezelfde ingrediënten in een tortilla gevuld met lange, malse stukjes juicy kipfilet in een ultrakrokant korstje, mmm.

Voor de fingerfoodlovers onder ons – zijn we dat niet stiekem allemaal? – zijn er nu ook de Crispy Chicken Tenders. Een verrukkelijke snack, die je pimpt met je favoriete sausje of waag je aan iets pittigs met de allernieuwste Chili Mayo

De nieuwe Crispy Chicken Burger is beschikbaar in alle Belgische restaurants van McDonald’s aan een adviesprijs van € 7,90 voor een medium menu met klassieke frietjes en een medium drankje. De aanbevolen verkoopprijs voor een Medium Menu Crispy Chicken McWrap bedraagt € 7,60. De adviesprijs van de Crispy Chicken Tenders bedraagt € 4 voor 3 stuks.

Contacteer ons
Kristel Muls McDonald's België
Kristel Muls McDonald's België
Over McDonald's Belgium

De 87 Belgische McDonald's restaurants staan onder leiding van 23 franchisenemers. Samen met McDonald’s België stellen zij 5.405 medewerkers tewerk, waarvan 55% jongeren onder de 25 jaar. Meteen vanaf de eerste dag krijgen zij permanente opleidingen. Vorig jaar konden de McDo medewerkers van zo’n 93.900 uren opleiding genieten. Sinds zijn komst naar België, 42 jaar geleden, draagt McDonald’s duurzaamheid hoog in het vaandel en nam het hiervoor concrete maatregelen aan zoals het invoeren van 100% groene energie sinds 2007.

Meer info op: www.mcdo.be - www.facebook.com/McDonaldsBelgie

McDonald's Belgium
Airport Plaza Stockholm Building - 5th floor
Leonardo Da Vincilaan 19
1831 Diegem