Je volgt een opleiding vanaf je eerste werkdag, voert dagelijks controles uit, leidt een team van 40 medewerkers,… Kom ontdekken hoe het eraan toegaat bij McDonald’s tijdens de Job Discovery Day!

Zondag 30 maart 2014 vindt de eerste editie van de Job Discovery Day plaats in alle Belgische McDonald’s restaurants*.

De dag staat volledig in het teken van de medewerkers van McDonald’s en hun job. De medewerkers zelf zullen alle vragen over hun job beantwoorden en de bezoekers rondleiden in de keuken om in alle transparantie te laten zien hoe hun dagelijkse werkdag verloopt. De Job Discovery Day is voor de medewerkers ook de gelegenheid om hun familie en vrienden uit te nodigen en hen te tonen wat ze dagelijks doen bij McDonald’s. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen en met eigen ogen vast te stellen dat een job bij McDonald’s veel meer is dan frieten bakken of hamburgers maken.

Het is het ideale moment om alle mogelijke vragen te stellen over wat een job bij McDonald’s kan betekenen voor een toekomstige carrière, bij McDonald’s of elders: welke competenties ontwikkelen de nieuwe medewerkers tijdens hun eerste maanden bij McDonald’s? Wat zijn de vereisten om crew trainer te worden? Wat zijn de verantwoordelijkheden van een restaurantmanager? Welke opleiding krijgen nieuwkomers vanaf hun eerste werkdag? …

De meer dan 3000 medewerkers van McDonald’s nodigen u persoonlijk uit om met hen kennis te maken op zondag 30 maart tussen 11u00 en 16u30 in alle Belgische McDonald’s restaurants* en om een kijkje te nemen achter de schermen.

Wie de keuken wil ontdekken, neemt het best vooraf contact op met het restaurant van zijn keuze. De gegevens van alle restaurants zijn te vinden in de rubriek ‘Restaurants’ op de website www.mcdonalds.be.

 

* Muv Anderlecht en Halle

Contacteer ons
Kristel Muls McDonald's België
Kristel Muls McDonald's België
Over McDonald's Belgium

Over McDonald’s België

De 83 Belgische McDonald's restaurants staan onder leiding van 24 franchisenemers. Samen met McDonald’s België stellen zij 4.493 medewerkers tewerk, waarvan 55% jongeren onder de 25 jaar. Meteen vanaf de eerste dag krijgen zij permanente opleidingen. Vorig jaar konden de McDo medewerkers van zo’n 104.751 uren opleiding genieten.

Meer info op: www.mcdo.be - www.facebook.com/McDonaldsBelgie

McDonald's Belgium
Airport Plaza Stockholm Building - 5th floor
Leonardo Da Vincilaan 19
1831 Diegem