Skip to Content

Het zomert bij McDo ! Laat je verleiden door de Glorious Giorgio en zijn Italiaanse charme

De nieuwste Maestro burger van McDo brengt de zomer met zich mee. De Maestro familie verwelkomt namelijk een nieuw lid, een echte Casanova: de Glorious Giorgio! Deze incarnatie van puur plezier zal de liefhebbers van mediterrane smaken ongetwijfeld weten te verleiden. Een overheerlijke burger die je meeneemt naar Italië, waar je ongetwijfeld voor zijn charme zal bezwijken!

Ontdek zijn ware aard

Verscholen in zijn ciabatta broodje zit een echte verleider! De Glorious Giorgio zal je weten te versieren met zijn rundvlees, zijn pancetta, zijn zachte Provolone kaas, zijn gegrilde aubergine, zijn schijfje tomaat, zijn rucola, zijn rode ajuinringen en zijn pesto-mayonaise saus. Een heerlijke combinatie van ingrediënten die deze zomer heel wat harten zal veroveren. Dus… hoe lang kan jij hem weerstaan?

Een gamma met karakter

De Maestro burgers zijn McDo burgers met een tikkeltje meer. Een gamma dat heerlijke smaken en verrassende ingrediënten weet te verzoenen. Net zoals de andere leden van de Maestro familie, gaat de Glorious Giorgio in een papieren zakje en wordt hij zo in zijn doosje geserveerd.

De Glorious Giorgio zal in alle Belgische McDonald’s restaurants beschikbaar zijn vanaf 2 mei, aan een aanbevolen verkoopprijs van €7,95 voor een medium menu met klassieke frietjes en een medium drank.

Meer uitgebreide informatie en details vindt u op www.mcdonalds.be

Contacteer ons
Isabelle Verdeyen PRIDE\
Joachim Deman TBWA/PR-IDE
Kristel Muls McDonald's België
Isabelle Verdeyen PRIDE\
Joachim Deman TBWA/PR-IDE
Kristel Muls McDonald's België
Over McDonald's Belgium

Over McDonald’s België

De 84 Belgische McDonald's restaurants staan onder leiding van 24 franchisenemers. Samen met McDonald’s België stellen zij 4.493 medewerkers tewerk, waarvan 55% jongeren onder de 25 jaar. Meteen vanaf de eerste dag krijgen zij permanente opleidingen. Vorig jaar konden de McDo medewerkers van zo’n 104.751 uren opleiding genieten.

Meer info op: www.mcdo.be - www.facebook.com/McDonaldsBelgie

McDonald's Belgium
Airport Plaza Stockholm Building - 5th floor
Leonardo Da Vincilaan 19
1831 Diegem