Het Maestro-gamma van McDo breidt uit met een nieuwe kippenburger: de Juicy Jane!

 Vanwege groot succes breidt de Maestro familie  uit met een eerste kippenburger: de Juicy Jane! Een perfecte mix van smaken en texturen waar kipliefhebbers van zullen watertanden.

Na de Generous Jack en de Amazing Angus, stelt McDonald’s nu de Juicy Jane voor: de jongste telg van de Maestro familie zal de chicken lovers onder ons zeker kunnen verleiden. Een heerlijke hamburger die bestaat uit een stuk licht gepaneerde en sappige kip, twee lange plakjes bacon die typisch zijn voor het Maestro-gamma, een bedje verse groenten,  Gruyère kaas en licht gekruide mayonaise voor dat typische genereuze karakter.

Het Maestro-gamma bestaat uit een selectie burgers met dat tikkeltje meer. Een gamma dat terugkeert naar de essentie: de smaak en de echte burger-sensatie komen op de eerste plaats. Net zoals de Generous Jack en de Amazing Angus, wordt de Juicy Jane in een authentieke verpakking aangeboden: de burger gaat in een papieren zakje en wordt in zijn doosje geserveerd.

Voor de lancering van deze nieuwe burger haalt McDo opnieuw de Generous Fries uit de kast, in limited edition. Authentieke frietjes die uit aardappelen van topkwaliteit gesneden zijn en daarna in eigen schil gebakken.

De Juicy Jane is verkrijgbaar in alle Belgische McDonald’s restaurants aan een aanbevolen verkoopprijs van €5,30 en de Generous Fries vanaf €2,35 voor een medium portie. De aanbevolen verkoopprijs voor een medium menu is €7,80.

Meer uitgebreide informatie vindt u op www.mcdonalds.be 

 

Contacteer ons
Kristel Muls McDonald’s Belgique
Isabelle Verdeyen PRIDE
Kristel Muls McDonald’s Belgique
Isabelle Verdeyen PRIDE
Over McDonald's Belgium

Over McDonald’s België

De 83 Belgische McDonald's restaurants staan onder leiding van 24 franchisenemers. Samen met McDonald’s België stellen zij 4.493 medewerkers tewerk, waarvan 55% jongeren onder de 25 jaar. Meteen vanaf de eerste dag krijgen zij permanente opleidingen. Vorig jaar konden de McDo medewerkers van zo’n 104.751 uren opleiding genieten.

Meer info op: www.mcdo.be - www.facebook.com/McDonaldsBelgie

McDonald's Belgium
Airport Plaza Stockholm Building - 5th floor
Leonardo Da Vincilaan 19
1831 Diegem