Het gaat knisperen en knetteren bij McDo! De Fancy Francis met zijn krokante Fancy Croquettes zijn in aantocht!

De Maestro familie van McDo verwelkomt een nieuwe, herfstige burger: de Fancy Francis! Een lekkere beef burger, champignons en heerlijke truffelmayonaise. Kers op de taart: de Fancy Francis wordt geserveerd met smaakvolle Fancy Croquettes! Een eindejaarsfestijn voor je smaakpapillen.

Vanaf morgen voegt McDonald’s de nieuwe Fancy Francis en Fancy Croquettes toe aan zijn menukaart. Deze karaktervolle burger bestaat uit twee sneetjes 100% rundvlees, een sneetje gourmet kaas, gestoomde champignons, rucola, verse witte ajuin, met daarbovenop truffelmayonaise! En voor het eerst in de McDo geschiedenis: de Fancy Francis wordt geserveerd met Fancy Croquettes, lekker knapperige aardappelkroketten. Een heerlijke combinatie! Wie kan daaraan weerstaan?

Karaktervol gamma

Het Maestro gamma bestaat uit een selectie burgers met dat tikkeltje meer. Een gamma dat de deur openzet voor verrassende smaken en ingrediënten. Net zoals de andere Maestro burgers, gaat de Fancy Francis in een papieren zakje en wordt hij zo in zijn doosje geserveerd.

De Fancy Francis zal in alle Belgische McDonald’s restaurants verkrijgbaar zijn vanaf 12 december aan een aanbevolen verkoopprijs van 8,20 € voor een medium menu met Fancy Croquettes en een medium drankje.

Meer uitgebreide informatie en details vind je op www.mcdonalds.be

Contacteer ons
Kristel Muls McDonald's Belgique
Kristel Muls McDonald's Belgique
Over McDonald's Belgium

Over McDonald’s België

De 83 Belgische McDonald's restaurants staan onder leiding van 24 franchisenemers. Samen met McDonald’s België stellen zij 4.493 medewerkers tewerk, waarvan 55% jongeren onder de 25 jaar. Meteen vanaf de eerste dag krijgen zij permanente opleidingen. Vorig jaar konden de McDo medewerkers van zo’n 104.751 uren opleiding genieten.

Meer info op: www.mcdo.be - www.facebook.com/McDonaldsBelgie

McDonald's Belgium
Airport Plaza Stockholm Building - 5th floor
Leonardo Da Vincilaan 19
1831 Diegem