Heerlijke nieuwe latte’s bij McDonald’s om je aan te verwarmen

Bye bye ijskoude rillingen, hello hete latte ;)! Heb je het ook écht gehad met de regenachtige dagen en de winter die er zit aan te komen? Kom je dan snel opwarmen bij McDonald’s met twee nieuwe, heerlijke koffies: een Deluxe Karamel Latte en een Deluxe Speculoos Latte. Proef vanaf vandaag zelf het verrukkelijke zwarte goud met zijdezachte melk en zoete finishing touch

Jezelf trakteren op een warm momentje met een heerlijke latte in de hand, dat kan nu ook bij McDonald’s. Vandaag lanceert het twee nieuwe, verrukkelijke koffies: een Deluxe Karamel Latte en een Deluxe Speculoos Latte. Een toefje slagroom, afgewerkt met caramel of cookie siroop en uiteraard wat extra crunch dankzij de caramelbolletjes of de speculooscrumble. Dé ideale mix voor ultieme zelfverwennerij. Niet zo’n fan van koffie? Dan kan je je ook opwarmen met onze Deluxe Warme Choco die in het gamma blijft. Let the sugar kick in voor een extra brok energie!

De Deluxe Karamel Latte en de Deluxe Speculoos Latte zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in alle Belgische restaurants van McDonald’s aan een adviesprijs van 2,95€.

Meer informatie en details op www.mcdonalds.be

Contacteer ons
Kristel Muls McDonald's Belgique
Kristel Muls McDonald's Belgique
Over McDonald's Belgium

De 87 Belgische McDonald's restaurants staan onder leiding van 23 franchisenemers. Samen met McDonald’s België stellen zij 5.405 medewerkers tewerk, waarvan 55% jongeren onder de 25 jaar. Meteen vanaf de eerste dag krijgen zij permanente opleidingen. Vorig jaar konden de McDo medewerkers van zo’n 93.900 uren opleiding genieten. Sinds zijn komst naar België, 42 jaar geleden, draagt McDonald’s duurzaamheid hoog in het vaandel en nam het hiervoor concrete maatregelen aan zoals het invoeren van 100% groene energie sinds 2007.

Meer info op: www.mcdo.be - www.facebook.com/McDonaldsBelgie

McDonald's Belgium
Airport Plaza Stockholm Building - 5th floor
Leonardo Da Vincilaan 19
1831 Diegem