Een nieuwe kanjer sluit aan bij het Maestro gamma van McDonald’s: de Brutal Brutus !

De familie Maestro van McDonald’s breidt uit met een nieuwe karaktervolle burger: de Brutal Brutus. Een heerlijke burger die liefhebbers van rundvlees zal bekoren. Maar dat is niet alles, de Brutal Brutus wordt vergezeld door heerlijke Cheese Bacon Fries! Geen twijfel mogelijk, je zal er niet aan kunnen weerstaan!

Vanaf vandaag prijkt een nieuwe burger op het menu bij McDonald’s: de Brutal Brutus! Een heerlijke, karaktervolle burger op een geroosterd broodje die bestaat uit twee sneetjes 100% Angus rundvlees, twee sneetjes bacon, smeuïge cheddar, augurken, op een bedje van sla en afgewerkt met een heerlijke mosterd-pickels saus.

Het Maestro-gamma van McDonald’s biedt een selectie burgers aan met net dat tikkeltje meer. Burgers met verrassende smaken en ingrediënten. De Brutal Brutus zal zich aansluiten bij de heerlijke Generous Jack, Generous Jacqueline en de Wacko Guaco.

Ter gelegenheid van de lancering van de Brutal Brutus, voegt McDonald’s de Cheese Bacon Fries toe aan zijn kaart: frietjes overgoten met gesmolten kaas bestrooid met spekblokjes.

De Brutal Brutus is vanaf vandaag verkrijgbaar in alle Belgische restaurants van McDonald’s aan een adviesprijs van € 8,25 voor een medium menu met klassieke frietjes en een medium drankje. De aanbevolen verkoopprijs  voor een medium Brutal Brutus menus met Cheese Bacon Fries bedraagt € 9,25. De adviesprijs van de Cheese Bacon Fries (zonder burger) bedraagt € 3,10 voor een mediumportie à la carte.

Daarna nog zin in iets zoets? Het milkshake assortiment van McDonald’s breidt eveneens uit. Naast de vanille, aardbei en bananen milkshake, is er nu ook een chocolade milkshake. De milkshakes worden verkocht aan een adviesprijs van € 2,45.

Meer informatie en details vindt u op www.mcdonalds.be

 

Contacteer ons
Kristel Muls McDonald’s Belgique
Kristel Muls McDonald’s Belgique
Over McDonald's Belgium

Over McDonald’s België

De 83 Belgische McDonald's restaurants staan onder leiding van 24 franchisenemers. Samen met McDonald’s België stellen zij 4.493 medewerkers tewerk, waarvan 55% jongeren onder de 25 jaar. Meteen vanaf de eerste dag krijgen zij permanente opleidingen. Vorig jaar konden de McDo medewerkers van zo’n 104.751 uren opleiding genieten.

Meer info op: www.mcdo.be - www.facebook.com/McDonaldsBelgie

McDonald's Belgium
Airport Plaza Stockholm Building - 5th floor
Leonardo Da Vincilaan 19
1831 Diegem