Skip to Content

Een frisse wind waait over de salades en milkshakes van McDonald's!

De zomer staat voor de deur, de temperatuur stijgt en dat doet je zin krijgen in frisse, zomerse lekkernijen! McDonald’s België lanceert een nieuw gamma overheerlijke salades en breidt zijn kaart uit met een nieuwe Milkshake: voor elke smaak wat wils. Ze zorgen voor een ideale frisse toets deze zomer!

Nieuwe knapperige salades

Bacon & Cheese Salade: een krokante mengeling van sla, bacon, kaas, ei, rode appelstukjes, kerstomaten, kruiden crunch en een honing-mosterd dressing.

Mozzarella Salade: een frisse mengeling van sla, mozzarella, kerstomaten en krokante korstjes lookbrood, geserveerd met een pesto-dressing.

Caesar Salade: een mengeling van ijsbergsla, Romeinse sla, stukjes gekruide kip, Grana Padano kaas, kerstomaatjes en bieslook, op smaak gebracht met een Caesar-dressing.

Het nieuwe gamma salades is in alle Belgische McDonald’s restaurants verkrijgbaar. De Bacon & Cheese, Mozzarella en Caesar Salades worden verkocht aan de adviesprijs van €6.

Een zomerse fruitige verfrissing

Zin in een dessertje? Een Milkshake met mango en passievrucht is de nieuwe telg van het gamma milkshakes van McDonald’s naast de Milkshakes Vanille, Aardbei en Banaan. De ideale verfrissing voor een moment van pure verwennerij deze zomer. Milkshakes worden verkocht aan de adviesprijs van €2,45.

Meer uitgebreide informatie en details vindt u op www.mcdonalds.be

Contacteer ons
Kristel Muls McDonald's België
Kristel Muls McDonald's België
Over McDonald's Belgium

Over McDonald’s België

De 84 Belgische McDonald's restaurants staan onder leiding van 24 franchisenemers. Samen met McDonald’s België stellen zij 4.493 medewerkers tewerk, waarvan 55% jongeren onder de 25 jaar. Meteen vanaf de eerste dag krijgen zij permanente opleidingen. Vorig jaar konden de McDo medewerkers van zo’n 104.751 uren opleiding genieten.

Meer info op: www.mcdo.be - www.facebook.com/McDonaldsBelgie

McDonald's Belgium
Airport Plaza Stockholm Building - 5th floor
Leonardo Da Vincilaan 19
1831 Diegem