De Wacko Guaco doet zijn intrede in de Maestro familie van McDo!

Een explosie van kleuren, smaken en texturen in je mond

Maandag 13 maart 2017 — De Maestro familie breidt uit en verwelkomt een nieuwe burger met heerlijke lentesmaken: de Wacko Guaco! Een perfecte mix van verrassende ingrediënten en texturen, die alle liefhebbers van kip en guacamole – en eigenlijk iedereen die van originele smaken houdt – zal kunnen overtuigen.

Vanaf morgen lanceert McDonald’s de Wacko Guaco, een recept dat gebaseerd is op de heerlijke combinatie van kip en guacamole.

De Wacko Guaco, dat is een zacht broodje van tarwe en rogge met daartussen een zachte, sappige en krokante kipfilet, een sneetje Cheddar, verse sla, gefrituurde ajuintjes, een Pico De Gallo-mix (tomatensalsa), rode ajuinringen en guacamole. Als finishing touch krijg je er een schijfje limoen bij, zodat je er zelf nog wat vers limoensap aan kan toevoegen.

Een feest voor de smaakpapillen

Deze nieuweling in het Maestro gamma is een echte sensatie voor de smaakpapillen. Je neemt een hap en de knapperige burger smelt in je mond, zacht én krokant dus! Je proeft de lekker warme kip die perfect past bij het contrast van de frisse groentjes en de guacamole. Een explosie van verschillende smaken, die perfect samengaan.

Het Maestro gamma bestaat uit een selectie burgers met dat tikkeltje meer. Een gamma dat de deur openzet voor verrassende smaken en ingrediënten. Net zoals de andere Maestro burgers, gaat de Wacko Guaco in een papieren zakje en wordt hij zo in zijn doosje geserveerd.

Ter gelegenheid van de lancering van deze nieuwe burger, stelt McDo ook de Wacko Fries voor: een heerlijke nieuwe soort frietjes met pikante kruiden, gesmolten kaassaus en jalapeños (pepers).

De Wacko Guaco zal vanaf morgen in alle Belgische McDonald’s restaurants beschikbaar zijn aan een aanbevolen verkoopprijs van €7,80 voor een medium menu met klassieke frietjes. De aanbevolen verkoopprijs van een Wacko Guaco medium menu met Wacko Fries is €8,80 en van een medium portie Wacko Fries à la carte (zonder burger) is €3,05.

Meer uitgebreide informatie en details vindt u op www.mcdonalds.be.

 

Wacko Guaco