De Magnificent Maurice: de nieuwe telg van het Maestro gamma van McDo!

Een combinatie van verrassende seizoensgebonden ingrediënten

De eindejaarsfeesten staan voor de deur, de ideale periode voor een gerecht dat zoet en zout op subtiele wijze weet te combineren. Een nieuwe burger doet zijn intrede in de Maestro familie van McDonald’s: de Magnificent Maurice! Een symbiose van verrassende, seizoensgebonden ingrediënten waar de liefhebbers van veenbessen en blauwe kaas, en iedereen die houdt van originele smaken, voor zullen staan springen.

Het kan niet verrassend genoeg zijn als het op de smaken van het Maestro gamma aankomt! McDonald’s introduceert de Magnificent Maurice: een originele creatie die nóg royaler en voller van smaak is. Een heerlijke burger met karakter die bestaat uit twee smaakvolle hamburgers van 100% rundvlees, een plakje gesmolten Fourme d’Ambert blauwe kaas, twee lange reepjes bacon, verse salade, rode gepekelde ui en een coulis van rode veenbessen om het geheel af te werken. Die fruitige toets gaat perfect samen met de sterke smaak van de gesmolten blauwe kaas.

Het Maestro gamma bestaat uit een selectie burgers met dat tikkeltje meer. Een gamma dat de deur openzet voor verrassende smaken en ingrediënten. Net zoals de andere Maestro burgers, gaat de Magnificent Maurice in een papieren zakje en wordt hij zo in zijn doosje geserveerd.

De nieuwe burger wordt opnieuw vergezeld door de Generous Fries. Authentieke krokante frietjes die uit aardappelen van topkwaliteit gesneden werden, ingepakt in hun eigen schil.

De Magnificent Maurice zal in alle Belgische McDonald’s restaurants beschikbaar zijn vanaf 13 december, aan een aanbevolen verkoopprijs van €5,45 en de Generous Fries aan €2,35 voor een medium portie. De aanbevolen verkoopprijs voor een medium menu is €7,95.

Meer uitgebreide informatie en details vindt u op www.mcdonalds.be.

 

Contacteer ons
Kristel Muls McDonald’s Belgique
Kristel Muls McDonald’s Belgique
Over McDonald's Belgium

Over McDonald’s België

De 83 Belgische McDonald's restaurants staan onder leiding van 24 franchisenemers. Samen met McDonald’s België stellen zij 4.493 medewerkers tewerk, waarvan 55% jongeren onder de 25 jaar. Meteen vanaf de eerste dag krijgen zij permanente opleidingen. Vorig jaar konden de McDo medewerkers van zo’n 104.751 uren opleiding genieten.

Meer info op: www.mcdo.be - www.facebook.com/McDonaldsBelgie

McDonald's Belgium
Airport Plaza Stockholm Building - 5th floor
Leonardo Da Vincilaan 19
1831 Diegem