Skip to Content

Chicken Sensation: dé burger voor de fans van kip en honing-mosterdsaus!

Diegem – McDonald’s breidt zijn assortiment burgers uit met een totaal nieuwe kipburger. Fans van kip en honing-mosterdsaus zullen hun vingers en duimen aflikken bij de Chicken Sensation.

De fans van kip en die van de honing-mosterdsaus van de Petit Chicken wrap mogen zich in de handen wrijven. McDonald’s België combineert die twee ingrediënten in een nieuwe burger: de Chicken Sensation.

De Chicken Sensation is een lang, zacht broodje vol sesam- en lijnzaadjes, die voor nog meer smaak zorgen. Het broodje bevat een heerlijk stuk krokante kip met verse groenten erbovenop: sla, rode ui en twee sneetjes tomaat. De heerlijke honing-mosterdsaus, die intussen een stevige fanbasis kent, zorgt voor de final touch.

Deze klassieker van onze noorderburen is een echte sensatie voor de smaakpapillen! Je neemt een hap en de knapperige burger smelt in je mond. Je proeft de lekker warme kip in combinatie met de frisse groentjes. Een explosie van smaken!

Vanaf nu verkrijgbaar in alle Belgische McDonald’s restaurants. Aanbevolen verkoopprijs voor de Chicken Sensation: € 4,65.

Contacteer ons
Kristel Muls McDonald’s België
Kristel Muls McDonald’s België
Over McDonald's Belgium

Over McDonald’s België

De 84 Belgische McDonald's restaurants staan onder leiding van 24 franchisenemers. Samen met McDonald’s België stellen zij 4.493 medewerkers tewerk, waarvan 55% jongeren onder de 25 jaar. Meteen vanaf de eerste dag krijgen zij permanente opleidingen. Vorig jaar konden de McDo medewerkers van zo’n 104.751 uren opleiding genieten.

Meer info op: www.mcdo.be - www.facebook.com/McDonaldsBelgie

McDonald's Belgium
Airport Plaza Stockholm Building - 5th floor
Leonardo Da Vincilaan 19
1831 Diegem