ARASH VAN McDONALD’S WONDELGEM ONTVANGT PRESTIGIEUZE PRIJS IN FLORIDA

Wondelgem – Arash Jasemian, intussen supervisor van 6 McDonald’s restaurants, heeft een Ray Kroc Award gewonnen, een eerbetoon aan de beste McDonald’s restaurantmanagers uit de hele wereld. Arash Jasemian is een van de 340 McDonald’s restaurantmanagers uit de hele wereld (dit zijn de 1% beste restaurantmanagers) die deze eer te beurt valt. De prijs omvat een geldbedrag en een trofee.

Arash Jasemian was 23 toen hij Iran ontvluchtte op zoek naar veiligere oorden. Zo belandde hij in België en kon hij na zijn regulariseringsprocedure aan de slag bij McDonald’s in Wondelgem. Hij leerde heel snel Nederlands en klom op tot manager van een restaurant. Intussen is hij supervisor van de 6 McDonald’s restaurants[1] van franchisenemer Guy Bral. Intussen werkt Arash al 10 jaar voor McDonald’s en zal hij zijn prijs op 13 april 2016 op het Ray Kroc Awards Gala in Orlando (Florida) in ontvangst nemen van Steve Easterbrook, McDonald’s President & Chief Executive Officer, en David Fairhurst, McDonald’s Executive Vice-President & Chief People Officer.

Winnaar Arash is blij met deze prijs en vertelt wat er voor hem zo belangrijk is in zijn job: “Volgens mij is het noodzakelijk dat je als restaurantmanager mee evolueert en de veranderingen die zich voordoen als opportuniteiten ziet. Dat betekent dat je sowieso altijd moet openstaan voor nieuwe zaken, voor evoluties.”

McDonald’s franchisenemers en regionale managers nomineren restaurantmanagers voor de Ray Kroc Awards als een erkenning voor hun harde werken, inzet en engagement voor McDonald's en zijn klanten.

“Arash Jasemian werd genomineerd voor zijn inzet. Dagelijks stelt hij een zeer divers team samen en slaagt hij er telkens in om dit tot een succesverhaal te maken. De medewerkers van Arash zijn vol lof over hem en hij doet wat een restaurantmanager hoort te doen: hij luistert, werkt mee on the field, stuurt bij en beloont. We zijn heel blij dat we Arash op deze manier in de bloemetjes kunnen zetten voor zijn inzet voor McDonald’s”, licht Guy Bral, franchisenemer van onder andere McDonald’s Wondelgem, toe.

McDonald’s engageert zich om kansen te creëren voor mensen van alle leeftijden en alle achtergronden, evenals hen te helpen de vaardigheden en ervaring te verwerven die ze nodig hebben om professioneel te groeien en meer kansen te krijgen op de arbeidsmarkt. McDonald’s biedt zijn medewerkers kansen om intern hogerop te klimmen en te promoveren: zowat 90% van de restaurantmanagers startte zijn loopbaan als teamlid.

 

[1] Wondelgem, Ronse, Gent Martelaarslaan, Gent Korenmarkt, Zingem en Lokeren

Contacteer ons
Kristel Muls McDonald’s België
Kristel Muls McDonald’s België
Over McDonald's Belgium

Over McDonald’s België

De 83 Belgische McDonald's restaurants staan onder leiding van 24 franchisenemers. Samen met McDonald’s België stellen zij 4.493 medewerkers tewerk, waarvan 55% jongeren onder de 25 jaar. Meteen vanaf de eerste dag krijgen zij permanente opleidingen. Vorig jaar konden de McDo medewerkers van zo’n 104.751 uren opleiding genieten.

Meer info op: www.mcdo.be - www.facebook.com/McDonaldsBelgie

McDonald's Belgium
Airport Plaza Stockholm Building - 5th floor
Leonardo Da Vincilaan 19
1831 Diegem