10 koppeltjes beleven uniek valentijnsdiner in McDonald’s Mol

Mol — Valentijnsdag, de dag van de liefde, van roze hartjes en rode rozen, cadeautjes en lekker eten. Dat dacht ook Nancy Haenen, franchisenemer van het McDonald’s restaurant in Mol. Daarom werd dit restaurant vandaag voor de gelegenheid volledig ondergedompeld in valentijnssfeer. 

Cupido kwam vandaag in het McDonald’s restaurant van Mol pijlen – of beter gezegd handen – tekort. Niet minder dan tien duo’s wonnen via de Facebookpagina een etentje in een romantisch kader. De gelukkige winnaars werden extra in de watten gelegd: ze werden aan een mooi, gedekte tafel bediend terwijl hun favoriete menu op deze speciale dag op een leistenen bordje geserveerd werd. Achteraf konden de koppeltjes thuis nagenieten met een extra aandenken.

“Valentijnsdag is de dag om jouw dierbaren te verrassen, we vonden dit daarom de uitgelezen dag om te helpen om dit op een originele manier te doen. Dus we hadden niet alleen tortelduifjes, maar ook twee beste vrienden, beste vriendinnen en een mama die haar dochter op een unieke manier wou verwennen. Eén ding hadden ze allemaal gemeen: zij wilden allemaal eens iets speciaals doen voor hun dierbare”, zegt Nancy Haenen, franchisenemer van McDonald’s Mol.

Contacteer ons
Kristel Muls McDonald’s België
Kristel Muls McDonald’s België
Over McDonald's Belgium

Over McDonald’s België

De 83 Belgische McDonald's restaurants staan onder leiding van 24 franchisenemers. Samen met McDonald’s België stellen zij 4.493 medewerkers tewerk, waarvan 55% jongeren onder de 25 jaar. Meteen vanaf de eerste dag krijgen zij permanente opleidingen. Vorig jaar konden de McDo medewerkers van zo’n 104.751 uren opleiding genieten.

Meer info op: www.mcdo.be - www.facebook.com/McDonaldsBelgie

McDonald's Belgium
Airport Plaza Stockholm Building - 5th floor
Leonardo Da Vincilaan 19
1831 Diegem